ТИМПАЧЕ — Птахи (single 2019)

y39a1266_1

Київський інді-рок гурт “ТИМПАЧЕ” презентує пілотний сингл “Птахи” з дебютного альбому, реліз якого запланований на 18 жовтня.

На підтримку синглу “Птахи” гурт презентував чорно-біле відео: літня безтурботність і свобода на березі лісового озера. Режисер кліпу Кирило Светашов каже, що при роботі над ним надихався творчістю таких фотографів, як Sally Mann і Jock Sturges.

 

Ми почали цей шлях понад 10 місяців тому для того щоб створити дійсно щось особливе. І нарешті ми готові поділитися з вами частиною того над чим працювали.

Кілька років тому гурт випустив круту пісню «Подол» після чого зникли на певний період. Зараз же  вони повернулися, взялися за голову і готують випуск першого альбому. Він називається «23», міститиме 14 пісень. Слухайте трек «Птахи» з нього на Apple Music.

Варто зазначити, що новий сингл ТИМПАЧЕ — це також дебютний реліз лейблу Mnogo Vody, створеного на базі відомого однойменного PR-агентства. Завдання лейбла — підтримка найбільш талановитих і перспективних артистів української незалежної сцени.

ТИМПАЧЕ у соцмережах:

https://www.facebook.com/teampache/

https://instagram.com/teampache

https://soundcloud.com/teampache

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!