Kyiv Vegan Boom 2017

22016658_1699073930145373_876449506_n

  • Подія: Kyiv Vegan Boom
  • Дата: 30 вересня – 1 жовтня
  • Місце: Всі. Свої, вулиця Десятинна 12, Київ

П’ятий фестиваль веганської кухні Kyiv Vegan Boom збирає друзів, однодумців і всіх бажаючих, щоб смачно нагодувати не тільки корисною їжею, але і якісною українською музикою

30 вересня та 1 жовтня у Києві, вже вп’яте, пройде фестиваль веганської культури KYIV VEGAN BOOM 5. Гасло цього фестивалю “Повернімо планеті велич”, а головна мета — популяризація відповідального споживання.

“Планета виснажена, занедбана і знесилена. Час повернути їй велич. Для цього і створений KYIV VEGAN BOOM — фестиваль сучасного споживання і лайфстайлу, який зберігає ресурси планети, життя і свободу живих істот”, — розповідає співорганізатор Павло Вишебаба.

На фестивалі працюватиме великий веган-маркет та фудкорт, запланована насичена спортивна програма, майстер-класи від шеф-кухарів найкращих вег-закладів, кінопокази та дитячий майданчик. Відбудеться також показ еко-шуб українських брендів, для створення яких не постраждала жодна тварина; працюватиме тату-точка.

На музичній сцені виступлять альтернативні та інді-гурти:

Дводенна освітня програма від ГО “Едина Планета” за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні збере науковців та практиків: лікарів, дієтологів, екологів, лідерів думок, зірок та медійників. Відбудуться лекції та дискусійні панелі, серед спікерів: президент польської зоозахисної огранізації “Відкриті клітки” Доброслава Гоглоза; доктор медичних наук, професор, завідувач відділу Інституту фізіології ім. О.О.Богомольця НАН України Віктор Досенко; журналіст Андрій Куликов, поет Любко Дереш.

Вхід на фестиваль, традиційно, за принципом “сплати, скільки бажаєш”.

Leave a Reply

Be the First to Comment!