ФІОЛЕТ — True Love (2016)

ФІОЛЕТ — True Love | Overdrive.com.ua

  • ГуртФІОЛЕТ
  • Альбом: True Love
  • Жанр: indie rock
  • Місто: Луцьк

Новий альбом гурту ФІОЛЕТ

12 жовтня ФІОЛЕТ презентує новий міні-альбом «True Love», робота над матеріалом і сам запис тривали майже рік. Платівка відрізняється від попередніх робіт гурту суттєво важчим звуком та досі нехарактерними для ФІОЛЕТу вкрапленнями електроніки.

Всього до релізу ввійшло вісім треків. Окрім нових речей («True love», «Old School», «Двоє проти всіх» та «Вона моя»), трек-лист міні-альбому включає і старіші пісні гурту та сольного проекту Колоса, з переосмисленим звуком та аранжуваннями («Пусте», «Молодість», «Вічно жити» та «Морфій»). Записаний матеріал пройшов «живе» випробування клубними та фестивальними майданчиками країни і був позитивно сприйнятий фан-спільною гурту, #фіолетfamily.

Запис та робота над EP «True Love» відбувалися в Луцьку на студії Романа Сороки. Долучився до роботи над однією з пісень («Вона моя») і екс-гітарист ФІОЛЕТу Колік Тимощук, який нині проживає в Польщі і займається сольним проектом.

Вперше за історію існування ФІОЛЕТу була оголошена краудфандингова кампанія, в процесі якої за відносно короткий час силами шанувальників та друзів гурту були зібрані гроші на запис міні-альбому.

«True Love» – це справжнє перехрестя з неконтрольованими потоками звуків, рухів та настроїв, з конфлітками смаків та характерів, досвідів та ірраціональності. Це переламний для нас період. Період змін, на які ми все таки наважилися. «True Love» – це життєствердна агресія і водночас звична для нас лірична складова. Так ми відчуваємо себе і свою музику зараз, навіть і близько не уявляючи, що на нас чекає в майбутньому альбомі. Саме зараз, на екваторі осені, щиро хочеться, щоб «True Love» дала кожному слухачу можливість перевести подих, викричати з себе все наболіле і вдихнути на повні груди свіже жовтневе повітря. Життя продовжується і нова музика вірний тому знак», – розповідає про альбом Колос.

Також ФІОЛЕТ озвучив дати всеукраїнського туру в підтримку EP «True Love», який стартує 11 листопада. Концерти відбудуться в 13-ти містах, з детальнішою інформацією можна ознайомитися в офіційних спільнотах гурту.

Трек-лист альбому:

  1. True Love
  2. Двоє проти всіх
  3. Old School
  4. Пусте (new version!)
  5. Морфій (new version!)
  6. Молодість (new version!)
  7. Вічно жити (new version!)
  8. Вона моя

Над альбомом працювали:

Вадим Захарченко – гітара, музика
Валентин Миронюк – барабани
Петро Свіст – клавішні, бек-вокал, музика
Андрій Олексюк – бас-гітара, музика
Колос – музика, тексти, голос

Роман Сорока – аранжування, зведення, мастеринг
Колік Тимощук – аранжування, бек-вокал (8)
Лора Молодець – обкладинка
Сергій Марченко – менеджемент
Тетяна Коробка – менеджмент

Графік туру в підтримку альбому:

11 листопада — Львів
12 листопада — Тернопіль
13 листопада — Рівне
18 листопада — Вінниця
19 листопада — Одеса
20 листопада — Житомир
23 листопада — Черкаси
24 листопада — Київ
25 листопада — Суми
27 листопада — Харків
2 грудня — Чернівці
3 грудня — Хмельницький
4 грудня — Івано-Франківськ

Офіційні сторінки та спільноти гурту:

http://www.youtube.com/user/Fioletstyle
http://vk.com/fiolet_band
http://www.facebook.com/fioletband
https://soundcloud.com/fioletband
https://instagram.com/fiolet_band/

Leave a Reply

Be the First to Comment!