Bloom Twins

Bloom Twins | Overdrive.com.ua
Bloom Twins

Сестри-близнюки «Bloom Twins» – молодий Британський гурт з українським корінням.

Свій стиль вони називають «Dark Pop», в той час як англійські критики порівнюють їх з такими артистами як Lana del Rey, the Xx, Portishead і London Grammar. Їх творчість заводить з перших нот, а оригінальність виконання віднесе вас в світ «іншої» музики.

Bloom Twins | Overdrive.com.ua

 

Суміш декадансу і містики дозволить доторкнутися до недосяжних раніше горизонтів первісного, зачаровуючого мистецтва виконання. Вони грають на клавішних, флейті, барабанах, губній гармошці. Перебуваючи в залі ви відчуєте як нотки і ритми пронизують, перевертають все всередині. Крім того, дівчата мають приголомшливу енергетикою, заражають нею, і ви закохуєтеся в цей гурт назавжди. Їх вже почуло більше 100 тисяч глядачів на кращих Британських майданчиках (О2 в Лондоні, Manchester Arena, etc) про них писали «The Daily Mail», « The Sunday Times »,« The Guardian »,« Vogue ». У 2014 році сестри отримали премію «MTV IGGY Artist of the Week» за пісню «Farengheit» Нещодавно завершився спільний гастрольний тур з культовими «Duran Duran» і Seal.

Аня і Соня Купрієнко родом з України, але в 15 років їх помітили музичні менеджери і запросили переїхати в Лондон.

11-го травня дівчата виступлять в столичному ATLAS і цей виступ стане особливим, адже це перший сольний концерт Bloom Twins на батьківщині.

Bloom Twins | Overdrive.com.ua

Leave a Reply

Be the First to Comment!