Звіт із American Rock cover party (20.01.13)

IMG_1222
20 січня відбувся кавер-концерт під назвою American Rock cover party, у якому брали участь 5 київських колективів: lsdfm, Gerold, Pain Lump, Give me the Light! та M.Others.


Отже, на так-званому “розігріві” виступав гурт lsdfm, який виконував кавери пісень американського по-панку (здебільшого Blink 182). Хлопці не здивували нікого якістю свого виступу (особливо вокалом), але свою фунцію розігріву вони виконали.

Одразу ж за ними виступав цікавий і доволі яскравий бенд “Герольд”. Цей квартет дійсно зміг розхитати людей. Експрессивний вокаліст у помаранчевих окулярах впевнено грав свою роль. У пам’яті точно відклалися їх кавери на Depeche Mode та Lenny Kravitz. Із недоліків виступу можна відмітити погано налаштований звук – бас-гітару було чутно погано (у чому, власне, провина звукорежисера; взагалі клуб CBF не вразив нас якістю звуку).
Наприкінці виступу, за побажанням фанів, хлопці зіграли пісню “Какаду”, яка дійсно підняла настрій і закріпила гарне враження про гурт.

Під третім номером виступав дует Pain Lump, які виконували кавери пост-панк гуртів у відповідній атмосфері (запам’яталися Joy Division та Interpol). Через специфічність стилю та відсутність особливої динаміки важко було отримати багато уваги та авацій від присутніх людей, враховуючи деякі технічні неполадки. Але особисто мені виступ сподобався, не тільки тим, що представників даної тематики в нашій країні не так багато.

Четвертим виступав гурт, до якого ми дійсно хотіли придивитися. Це – “Give me the Light!”. Ці четверо амбіційних хлопців виступають у жанрі денс-панк. Варто зазначити, що перед їх виходом апаратура клубу дала невеличкий збій – вийшла з ладу ліва колонка. Процес вирішення цієї проблеми тривав досить довго, десь 20 хвилин. У результаті, гурт вирішив виступати без однієї колонки, що майже не вплинуло на настрій і виступ хлопців (цей момент забезпечила середня порція алкоголю у їхный крові:) ).
Виступ видався жвавим і агресивним, не без моментів спілкування з публікою. Виступ “Give me the Light!” вважаємо вдалим!

І в кінці концерту виступили “хедлайнери” – M.Others, про яких можна не говорити зайвих слів. Вони показали типовий майстер-класс у сфері інструменталу, щоб вдало поставити крапку у цьому музичному вечьорі.

Leave a Reply

Be the First to Comment!